Zoeken binnen de website
1 Aangekochte woning Virulyplein aankoopmakelaar Rotterdam

Onze klant: "We gaan de 'uitjes' met aankoopmakelaar Richard missen!"

Rotterdam Nieuwe Westen

Appartement

Succesvolle woningaankoop voor starters in de wijk Nieuwe Westen

Als aankoopmakelaar hebben we ons best gedaan om deze jonge klant te ondersteunen. Hij is een starter op de woningmarkt die na zijn HBO-opleiding is gaan werken. Nadat hij een vaste aanstelling had gekregen en na gesprekken met de bank, heeft hij ons ingeschakeld om een appartement voor hem aan te kopen. Onze inzet en expertise hebben bijgedragen aan het realiseren van zijn woonwensen binnen zijn (verbouwings)budget en het vlotte aankoopproces.

Dit appartement in het hart van het Nieuwe Westen, gelegen aan het Virulyplein in Rotterdam, is een modern en licht 3-kamer appartement met extra zolderruimte. Hoewel het al veel te bieden heeft, is er nog ruimte voor verbetering van binnen. De koper heeft hier rekening mee gehouden in het budget, waarbij plannen zijn om een nieuwe keuken en badkamer te installeren nadat wat binnenmuren zijn verplaatst. Het beschikt tevens over een fijn achterbalkon en een grote gerenoveerde ruimte op de vierde verdieping, ideaal als logeer-, hobby- of atelierruimte. Vanuit de VvE is er zelfs toestemming om een dakterras aan te brengen.

Ontdek het Nieuwe Westen: Een wijk vol karakter en levendigheid

Het Nieuwe Westen is een buurt die bekend staat om zijn karakteristieke mix van oude en nieuwe elementen. Hier vind je prachtige historische panden naast moderne architectuur, wat zorgt voor een unieke en levendige sfeer. De wijk heeft een breed aanbod aan voorzieningen zoals winkels, restaurants, cafés en culturele hotspots. De levendigheid van de wijk zorgt voor een gezellige sfeer waarin je je meteen thuis zult voelen. Met zijn centrale ligging ben je snel in het stadscentrum en zijn er uitstekende openbaarvervoersverbindingen. 

Onze klant is dolgelukkig met zijn nieuwe woning en wij zijn blij dat we hebben kunnen bijdragen aan deze succesvolle aankoop. Hij en zijn vriendin zullen de leuke 'uitjes' met makelaar Richard missen, maar is blij dat we dit avontuur samen hebben mogen beleven. Voor hem was dit praktisch de enige mogelijkheid om op deze manier aan een woning te komen in Rotterdam, waar de woningen binnen een mum van tijd verkocht zijn.

Profiteer van een deskundige aankoopmakelaar: Plan een vrijblijvende afspraak

Bij het kopen van een huis is professionele begeleiding cruciaal. Onze ervaren aankoopmakelaars ondersteunen je bij elke stap van het proces, met expertise op het gebied van fundering, erfpacht, bouwkundige staat en waardebepaling. We onderhandelen doeltreffend met verkoopmakelaars om je de beste deal te garanderen. Maak nu een vrijblijvende afspraak en ervaar het gemak van je eigen aankoopmakelaar.

Afspraak maken

Bel mij voor een vrijblijvende afspraak

Interieur van een droomwoning Makelaar Rotterdam

Langejan in cijfers

240

Aangekocht

1.001

Verkocht

23

Te Koop

18

Verhuurd

Ben je op zoek naar je droomhuis in Rotterdam en omstreken?

Wacht niet langer en laat je helpen door een ervaren aankoopmakelaar van Langejan. Samen maken we jouw droomhuis werkelijkheid!

Makelaarskantoor Langejan al 155 jaar jouw vertrouwde NVM makelaar in Kralingen en de regio Rotterdam. Sinds 1867 begeleiden wij bij de aan- en verkoop van de mooiste woningen.

Contact

Makelaarskantoor Langejan
Oudedijk 25
3062 AC Rotterdam

010 – 272 00 00
info@langejan.com

BTW: NL8048.86.969.B01
KvK: 24126812

Nieuwsbrief

© 2015-2024 Makelaarskantoor Langejan