Zoeken binnen de website
Bovenover 3 te Rotterdam 6

Nieuwe start in Kralingen dankzij onze vakkundige aankoopmakelaar

Kralingen

Bungalow

Goed onderhandeld over de aankoopprijs: bungalow in Kralingen gekocht

Al lange tijd waren deze klanten op zoek naar een plek in Kralingen om hun oude dag door te brengen. Met hun kinderen inmiddels uit huis, hadden ze geen behoefte meer aan grote, kastachtige huizen.

Toen we een bungalow tegenkwamen die aanvankelijk te duur geprijsd was, besloten we de uitdaging aan te gaan. Na stevige onderhandelingen wisten we de prijs aanzienlijk te verlagen en de klanten blij te maken met hun nieuwe woning. Bovendien hebben ze nu voldoende budget om de bungalow met de door ons aangeraden aannemer energieneutraal te maken.

Profiteer van een deskundige aankoopmakelaar: Plan een vrijblijvende afspraak

Bij het kopen van een huis is professionele begeleiding cruciaal. Onze ervaren aankoopmakelaars ondersteunen je bij elke stap van het proces, met expertise op het gebied van fundering, erfpacht, bouwkundige staat en waardebepaling. We onderhandelen doeltreffend met verkoopmakelaars om je de beste deal te garanderen. Maak nu een vrijblijvende afspraak en ervaar het gemak van je eigen aankoopmakelaar.

Afspraak maken

Bel mij voor een vrijblijvende afspraak

Interieur van een droomwoning Makelaar Rotterdam

Langejan in cijfers

240

Aangekocht

1.001

Verkocht

23

Te Koop

18

Verhuurd

Ben je op zoek naar je droomhuis in Rotterdam en omstreken?

Wacht niet langer en laat je helpen door een ervaren aankoopmakelaar van Langejan. Samen maken we jouw droomhuis werkelijkheid!

Makelaarskantoor Langejan al 155 jaar jouw vertrouwde NVM makelaar in Kralingen en de regio Rotterdam. Sinds 1867 begeleiden wij bij de aan- en verkoop van de mooiste woningen.

Contact

Makelaarskantoor Langejan
Oudedijk 25
3062 AC Rotterdam

010 – 272 00 00
info@langejan.com

BTW: NL8048.86.969.B01
KvK: 24126812

Nieuwsbrief

© 2015-2024 Makelaarskantoor Langejan