Zoeken binnen de website
Aangekochte woning Westplein aankoopmakelaar Rotterdam

Ideaal appartement in Atlantic House aangekocht door onze aankoopmakelaar

Rotterdam - Scheepvaartkwartier

Appartement

Succesvolle aankoop van woning voor oudere heer via doeltreffend biedingsproces met onze aankoopmakelaarsdienst

Als makelaar begrijpen we dat de aankoop van een appartement voor een oudere heer een belangrijk proces is waarbij veel factoren in overweging moeten worden genomen. Van de eerste gedachte dat het wellicht goed is om te verhuizen naar een appartement tot het daadwerkelijk kopen duurt vaak jaren, dat hoort erbij.

Onlangs hebben we een klant geholpen die al vijf jaar op zoek was naar het ideale appartement. Uiteindelijk hebben we het perfecte appartement gevonden in het Atlantic House, en we waren verheugd om hem te helpen bij het verwerven van zijn droomwoning.

Het proces van het bemachtigen van het appartement was niet eenvoudig, omdat er een biedingsproces was met een andere partij. Gelukkig waren we in staat om onze uitgebreide kennis en ervaring te gebruiken om de klant te helpen en het appartement voor hem te bemachtigen.

Bij onze dienstverlening gaat het erom dat we onze klanten bij elke stap ondersteunen en begeleiden bij het realiseren van hun woonwensen. We begrijpen dat het kopen van een woning een belangrijke levensbeslissing is en daarom doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat het proces soepel en stressvrij verloopt voor onze klanten.

Als makelaar zijn we er trots op dat we mensen kunnen helpen bij het vinden van hun droomwoning. Neem gerust contact met ons op als je op zoek bent naar een appartement, of als je hulp nodig hebt bij het verkopen van je woning. We zijn altijd bereid om onze expertise en ervaring met je te delen en je te helpen bij het bereiken van je woonambities.

Profiteer van een deskundige aankoopmakelaar: Plan een vrijblijvende afspraak

Bij het kopen van een huis is professionele begeleiding cruciaal. Onze ervaren aankoopmakelaars ondersteunen je bij elke stap van het proces, met expertise op het gebied van fundering, erfpacht, bouwkundige staat en waardebepaling. We onderhandelen doeltreffend met verkoopmakelaars om je de beste deal te garanderen. Maak nu een vrijblijvende afspraak en ervaar het gemak van je eigen aankoopmakelaar.

Afspraak maken

Bel mij voor een vrijblijvende afspraak

Interieur van een droomwoning Makelaar Rotterdam

Langejan in cijfers

240

Aangekocht

1.001

Verkocht

23

Te Koop

18

Verhuurd

Ben je op zoek naar je droomhuis in Rotterdam en omstreken?

Wacht niet langer en laat je helpen door een ervaren aankoopmakelaar van Langejan. Samen maken we jouw droomhuis werkelijkheid!

Makelaarskantoor Langejan al 155 jaar jouw vertrouwde NVM makelaar in Kralingen en de regio Rotterdam. Sinds 1867 begeleiden wij bij de aan- en verkoop van de mooiste woningen.

Contact

Makelaarskantoor Langejan
Oudedijk 25
3062 AC Rotterdam

010 – 272 00 00
info@langejan.com

BTW: NL8048.86.969.B01
KvK: 24126812

Nieuwsbrief

© 2015-2024 Makelaarskantoor Langejan