Zoeken binnen de website
Aangekochte woning Burgemeester Le Fèvre de Montignylaan tuin aankoopmakelaar Rotterdam

Hoe wij een droomwoning verwierven voor onze aankoopklant, ruim onder de vraagprijs!

Rotterdam - Hillegersberg

2-onder-1 kap villa

Inschrijving gewonnen!

Als aankoopmakelaar in Rotterdam zijn we er trots op om onze klanten te helpen bij het vinden van hun droomwoning. Onlangs hebben we een klant geholpen die interesse had in een woning, maar de woning stond te duur te koop. Ondanks de hoge vraagprijs waren er wel meerdere bieders. Onze klanten waren erg enthousiast over de woning en wilden het graag hebben, dus hebben wij hen geadviseerd om niet aan de vraagprijs te denken.

Als ervaren aankoopmakelaar weten we dat onderhandelen een belangrijk onderdeel is van het aankoopproces. We hebben ons uitgebreide netwerk en kennis van de Rotterdamse woningmarkt ingezet om een strategie te ontwikkelen die het mogelijk maakte om de woning voor ruim onder de vraagprijs te kopen.

Het was belangrijk om onze klanten te adviseren over het biedingsproces en om hen te helpen bij het vinden van de juiste strategie om de woning te verwerven. We hebben ons ingezet om de woning voor een eerlijke prijs te bemachtigen en ervoor te zorgen dat onze klanten tevreden waren met hun aankoop.

Als aankoopmakelaar is ons doel om onze klanten te helpen bij elke stap van het aankoopproces. We begrijpen dat het vinden van de juiste woning een uitdaging kan zijn, vooral als het gaat om het vinden van een woning die past bij jouw specifieke behoeften en wensen. Daarom bieden wij een uitgebreide dienstverlening aan die begint bij het begrijpen van jouw woonwensen en eindigt bij de overdracht van de woning.

Profiteer van een deskundige aankoopmakelaar: Plan een vrijblijvende afspraak

Bij het kopen van een huis is professionele begeleiding cruciaal. Onze ervaren aankoopmakelaars ondersteunen je bij elke stap van het proces, met expertise op het gebied van fundering, erfpacht, bouwkundige staat en waardebepaling. We onderhandelen doeltreffend met verkoopmakelaars om je de beste deal te garanderen. Maak nu een vrijblijvende afspraak en ervaar het gemak van je eigen aankoopmakelaar.

Afspraak maken

Bel mij voor een vrijblijvende afspraak

Interieur van een droomwoning Makelaar Rotterdam

Langejan in cijfers

240

Aangekocht

1.001

Verkocht

23

Te Koop

18

Verhuurd

Ben je op zoek naar je droomhuis in Rotterdam en omstreken?

Wacht niet langer en laat je helpen door een ervaren aankoopmakelaar van Langejan. Samen maken we jouw droomhuis werkelijkheid!

Makelaarskantoor Langejan al 155 jaar jouw vertrouwde NVM makelaar in Kralingen en de regio Rotterdam. Sinds 1867 begeleiden wij bij de aan- en verkoop van de mooiste woningen.

Contact

Makelaarskantoor Langejan
Oudedijk 25
3062 AC Rotterdam

010 – 272 00 00
info@langejan.com

BTW: NL8048.86.969.B01
KvK: 24126812

Nieuwsbrief

© 2015-2024 Makelaarskantoor Langejan