Zoeken binnen de website
Aangekochte woning Klaverstraat aankoopmakelaar Rotterdam

Historische en luxe droomwoning aangekocht in Oud Carnisse door onze aankoopmakelaars

Rotterdam Oud Carnisse

Herenhuis, geschakelde woning

Niet alledaags pand aangekocht

Stap binnen in een unieke wereld van historische schoonheid en moderne luxe. Dit voormalige graanpakhuis uit 1897, prachtig gerenoveerd en gelegen in één van de meest charmante straten van Oud Carnisse, is een droomhuis dat uitkomt.

Van de vloerbalken tot de staldeuren, de boograampjes tot de hijsbalk, elk detail in dit historische gebouw ademt geschiedenis en karakter. Maar laat je niet misleiden door de oude wereldse charme - dit pand is volledig omgetoverd tot een modern woonpand, met alle gemakken die je mag verwachten in de 21e eeuw. Deze woning biedt maar liefst 410 m2 aan totale woonoppervlakte, ideaal voor een groot gezin of zelfs voor ouders die samen met hun kinderen willen wonen. En als je denkt dat het niet beter kan, wacht dan tot je de prachtige zonnige tuin ziet. Hier kun je ontspannen en tot rust komen na een lange dag.

Onze klant was op zoek naar iets speciaals, iets anders dan het gewone, dit niet alledaagse pand was dus precies wat ze zochten. Een plaats waar geschiedenis 
en moderniteit samenkomen om een unieke leefomgeving te creëren waar je nog lang en comfortabel kunt wonen. Missie geslaagd. 

Profiteer van een deskundige aankoopmakelaar: Plan een vrijblijvende afspraak

Bij het kopen van een huis is professionele begeleiding cruciaal. Onze ervaren aankoopmakelaars ondersteunen je bij elke stap van het proces, met expertise op het gebied van fundering, erfpacht, bouwkundige staat en waardebepaling. We onderhandelen doeltreffend met verkoopmakelaars om je de beste deal te garanderen. Maak nu een vrijblijvende afspraak en ervaar het gemak van je eigen aankoopmakelaar.

Afspraak maken

Bel mij voor een vrijblijvende afspraak

Interieur van een droomwoning Makelaar Rotterdam

Langejan in cijfers

240

Aangekocht

1.001

Verkocht

23

Te Koop

18

Verhuurd

Ben je op zoek naar je droomhuis in Rotterdam en omstreken?

Wacht niet langer en laat je helpen door een ervaren aankoopmakelaar van Langejan. Samen maken we jouw droomhuis werkelijkheid!

Makelaarskantoor Langejan al 155 jaar jouw vertrouwde NVM makelaar in Kralingen en de regio Rotterdam. Sinds 1867 begeleiden wij bij de aan- en verkoop van de mooiste woningen.

Contact

Makelaarskantoor Langejan
Oudedijk 25
3062 AC Rotterdam

010 – 272 00 00
info@langejan.com

BTW: NL8048.86.969.B01
KvK: 24126812

Nieuwsbrief

© 2015-2024 Makelaarskantoor Langejan