Zoeken binnen de website
Beukelsdijk 88a te Rotterdam 3

Geholpen door onze aankoopmakelaar: Jong gezin koop droomhuis aan de Beukelsdijk

Rotterdam - West

Benedenwoning met tuin

Makelaar breekt onderhandlingen open

Een jong gezin, bestaande uit vader, moeder en twee kinderen van 4 en 6 jaar, beiden architect van beroep, was op zoek naar hun droomwoning. Na samen enkele woningen te hebben bekeken, werden ze helemaal verliefd op een prachtig huis aan de Beukelsdijk.

Het pand aan de Beukelsdijk had echter al de interesse van een andere koper gewekt, waardoor de verkopend makelaar verwikkeld was in een langdurig onderhandelingsproces met deze derde partij. Dankzij hun vastberadenheid en proactieve aanpak wisten we het gezin te begeleiden in het doorbreken van dit moeizame proces.

Met een strategische en kordate benadering hebben we de onderhandelingen weten over te nemen en uiteindelijk een scherpe deal voor hen kunnen sluiten. Zo hebben we ervoor gezorgd dat dit jong gezin hun droomwoning aan de Beukelsdijk kon bemachtigen, waar ze nu hun toekomst kunnen opbouwen.

Profiteer van een deskundige aankoopmakelaar: Plan een vrijblijvende afspraak

Bij het kopen van een huis is professionele begeleiding cruciaal. Onze ervaren aankoopmakelaars ondersteunen je bij elke stap van het proces, met expertise op het gebied van fundering, erfpacht, bouwkundige staat en waardebepaling. We onderhandelen doeltreffend met verkoopmakelaars om je de beste deal te garanderen. Maak nu een vrijblijvende afspraak en ervaar het gemak van je eigen aankoopmakelaar.

Afspraak maken

Bel mij voor een vrijblijvende afspraak

Interieur van een droomwoning Makelaar Rotterdam

Langejan in cijfers

240

Aangekocht

1.001

Verkocht

23

Te Koop

18

Verhuurd

Ben je op zoek naar je droomhuis in Rotterdam en omstreken?

Wacht niet langer en laat je helpen door een ervaren aankoopmakelaar van Langejan. Samen maken we jouw droomhuis werkelijkheid!

Makelaarskantoor Langejan al 155 jaar jouw vertrouwde NVM makelaar in Kralingen en de regio Rotterdam. Sinds 1867 begeleiden wij bij de aan- en verkoop van de mooiste woningen.

Contact

Makelaarskantoor Langejan
Oudedijk 25
3062 AC Rotterdam

010 – 272 00 00
info@langejan.com

BTW: NL8048.86.969.B01
KvK: 24126812

Nieuwsbrief

© 2015-2024 Makelaarskantoor Langejan