Zoeken binnen de website
Aangekochte woning Jericholaan aankoopmakelaar Rotterdam

Exclusieve benedenwoning aangekocht in Kralingen: Een zeldzame vondst

Rotterdam - Kralingen

Benedenwoning

Slimme aankoop: Onze aankoopmakelaars onthullen waarom deze waardevolle Kralingense schat perfect is verworven

Benedenwoningen in onberispelijke staat zijn een zeldzaamheid in de gewilde wijk Kralingen, maar voor onze klanten uit Amsterdam hebben we zo'n parel weten aan te kopen. Perfect gelegen op loopafstand van de Kralingse Plas en het Bos, biedt deze woning het beste van stedelijk comfort en natuurlijke rust.

Dit 2-laagse benedenhuis, genesteld achter de charmante gevels van de Jericholaan, combineert klassieke elegantie met modern wooncomfort. Het beschikt over een royale achtertuin van circa 60 m² op het westen, ideaal voor ontspanning en entertainment. De drie slaapkamers, een ruime woonkamer en een aparte werk-/hobbykamer op de split-level vullen de ruimte met functionaliteit en stijl. De lichtinval door de grote ramen en de hoge plafonds versterken het ruimtelijke gevoel, terwijl de eikenhouten vloer en de hoogwaardige afwerking de woning een luxueuze uitstraling geven. Het souterrain, vernieuwd in 2016 met inbegrip van funderingsherstel, getuigt van de zorg die aan de woning is besteed.

De locatie aan de Jericholaan is meer dan alleen een adres; het is een levensstijl. De Kralingse Plas fungeert als een natuurlijke oase, terwijl de binnenstad van Rotterdam met al zijn voorzieningen snel en gemakkelijk bereikbaar is. Of je nu op zoek bent naar scholen, winkels, of recreatiemogelijkheden, alles bevindt zich binnen handbereik. Met uitstekende verbindingen naar het openbaar vervoer en de belangrijkste uitvalswegen, biedt deze woonplek de perfecte balans tussen rustig wonen en de levendigheid van de stad.

Profiteer van een deskundige aankoopmakelaar: Plan een vrijblijvende afspraak

Bij het kopen van een huis is professionele begeleiding cruciaal. Onze ervaren aankoopmakelaars ondersteunen je bij elke stap van het proces, met expertise op het gebied van fundering, erfpacht, bouwkundige staat en waardebepaling. We onderhandelen doeltreffend met verkoopmakelaars om je de beste deal te garanderen. Maak nu een vrijblijvende afspraak en ervaar het gemak van je eigen aankoopmakelaar.

Afspraak maken

Bel mij voor een vrijblijvende afspraak

Interieur van een droomwoning Makelaar Rotterdam

Langejan in cijfers

240

Aangekocht

1.001

Verkocht

23

Te Koop

18

Verhuurd

Ben je op zoek naar je droomhuis in Rotterdam en omstreken?

Wacht niet langer en laat je helpen door een ervaren aankoopmakelaar van Langejan. Samen maken we jouw droomhuis werkelijkheid!

Makelaarskantoor Langejan al 155 jaar jouw vertrouwde NVM makelaar in Kralingen en de regio Rotterdam. Sinds 1867 begeleiden wij bij de aan- en verkoop van de mooiste woningen.

Contact

Makelaarskantoor Langejan
Oudedijk 25
3062 AC Rotterdam

010 – 272 00 00
info@langejan.com

BTW: NL8048.86.969.B01
KvK: 24126812

Nieuwsbrief

© 2015-2024 Makelaarskantoor Langejan