Zoeken binnen de website
Violenstraat 9 b te Rotterdam

Een bijzondere zoektocht met aankoopmakelaar naar de ideale woning

Rotterdam - Kleiwegkwartier

Bovenwoning

In andere wijk vonden we precies wat hij zocht

Een van onze buitenlandse relaties had zijn zinnen gezet op een woning in Blijdorp, de ideale plek om in Rotterdam te wonen. De zoektocht bleek echter niet eenvoudig, aangezien hij ruimte nodig had om gasten en familie voor langere tijd te kunnen ontvangen. Dit was een uitdaging binnen zijn prijsklasse in Blijdorp.

Na het bezichtigen van een aantal woningen met hem, hebben we een grondige scan van de Rotterdamse woningmarkt uitgevoerd om een locatie te vinden die aan al zijn wensen kon voldoen. Hoewel we zijn ideale woning net niet in Blijdorp konden vinden, ontdekten we al snel dat het Kleiwegkwartier precies bood wat hij zocht.

Binnen korte tijd vonden we een geschikte woning in het Kleiwegkwartier die aan al zijn eisen voldeed. We hebben het koopproces vlot en efficiënt kunnen afronden, waardoor onze klant nu geniet van zijn perfecte woning in Rotterdam, met voldoende ruimte voor gasten en familie.

Profiteer van een deskundige aankoopmakelaar: Plan een vrijblijvende afspraak

Bij het kopen van een huis is professionele begeleiding cruciaal. Onze ervaren aankoopmakelaars ondersteunen je bij elke stap van het proces, met expertise op het gebied van fundering, erfpacht, bouwkundige staat en waardebepaling. We onderhandelen doeltreffend met verkoopmakelaars om je de beste deal te garanderen. Maak nu een vrijblijvende afspraak en ervaar het gemak van je eigen aankoopmakelaar.

Afspraak maken

Bel mij voor een vrijblijvende afspraak

Interieur van een droomwoning Makelaar Rotterdam

Langejan in cijfers

240

Aangekocht

1.001

Verkocht

23

Te Koop

18

Verhuurd

Ben je op zoek naar je droomhuis in Rotterdam en omstreken?

Wacht niet langer en laat je helpen door een ervaren aankoopmakelaar van Langejan. Samen maken we jouw droomhuis werkelijkheid!

Makelaarskantoor Langejan al 155 jaar jouw vertrouwde NVM makelaar in Kralingen en de regio Rotterdam. Sinds 1867 begeleiden wij bij de aan- en verkoop van de mooiste woningen.

Contact

Makelaarskantoor Langejan
Oudedijk 25
3062 AC Rotterdam

010 – 272 00 00
info@langejan.com

BTW: NL8048.86.969.B01
KvK: 24126812

Nieuwsbrief

© 2015-2024 Makelaarskantoor Langejan