Zoeken binnen de website
Aangekochte woning Meikeverstraat aankoopmakelaar Rotterdam

Droomhuis in Rotterdam-Kralingen aangekocht door onze aankoopmakelaar

Rotterdam - Kralingen

Portiekwoning

Jongedame koopt haar eerste eigen huis

Onze cliënten wisten precies waar ze wilden wonen: het bruisende Rotterdam, en dan het liefst in het sfeervolle Kralingen. Maar na vele bezichtigingen leek het erop dat de zoektocht op een teleurstelling zou uitlopen.

Uiteindelijk vonden we een unieke anderhalve verdieping die precies aan hun wensen voldeed. De slaapkamers waren ruim genoeg en de woonkamer bood genoeg ruimte voor twee personen. Hoewel de woning nog wat aanpassingen nodig had om aan de moderne tijd te voldoen, was het voor nu de ideale plek. En als de tijd rijp was, kon er alsnog worden verbouwd.

Als makelaars zijn we blij dat we hebben kunnen helpen bij het vinden van dit droomhuis. Het is altijd een plezier om te zien dat onze cliënten tevreden zijn met hun nieuwe thuis. Het is tenslotte een belangrijke stap in hun leven en wij zijn blij dat we daarbij hebben kunnen helpen.

Rotterdam is een geweldige stad om te wonen en Kralingen is een van de meest gewilde wijken. Er is altijd iets te doen en er zijn veel voorzieningen in de buurt. We weten zeker dat ze zich snel thuis zullen voelen en veel mooie herinneringen zullen creëren in hun nieuwe thuis.

Als u ook op zoek bent naar uw droomhuis, laat het ons dan weten. We zijn er om u te helpen bij het vinden van uw perfecte woning. Of het nu gaat om een woning in Rotterdam, Kralingen of ergens anders in Nederland, we hebben de expertise en kennis om u te helpen bij het vinden van uw ideale thuis.

Profiteer van een deskundige aankoopmakelaar: Plan een vrijblijvende afspraak

Bij het kopen van een huis is professionele begeleiding cruciaal. Onze ervaren aankoopmakelaars ondersteunen je bij elke stap van het proces, met expertise op het gebied van fundering, erfpacht, bouwkundige staat en waardebepaling. We onderhandelen doeltreffend met verkoopmakelaars om je de beste deal te garanderen. Maak nu een vrijblijvende afspraak en ervaar het gemak van je eigen aankoopmakelaar.

Afspraak maken

Bel mij voor een vrijblijvende afspraak

Interieur van een droomwoning Makelaar Rotterdam

Langejan in cijfers

240

Aangekocht

1.001

Verkocht

23

Te Koop

18

Verhuurd

Ben je op zoek naar je droomhuis in Rotterdam en omstreken?

Wacht niet langer en laat je helpen door een ervaren aankoopmakelaar van Langejan. Samen maken we jouw droomhuis werkelijkheid!

Makelaarskantoor Langejan al 155 jaar jouw vertrouwde NVM makelaar in Kralingen en de regio Rotterdam. Sinds 1867 begeleiden wij bij de aan- en verkoop van de mooiste woningen.

Contact

Makelaarskantoor Langejan
Oudedijk 25
3062 AC Rotterdam

010 – 272 00 00
info@langejan.com

BTW: NL8048.86.969.B01
KvK: 24126812

Nieuwsbrief

© 2015-2024 Makelaarskantoor Langejan