Zoeken binnen de website
Hoornplantsoen 96 te Berkel en Rodenrijs 2

De aankoop van deze woning was echt speciaal met hulp van onze aankoopmakelaar

Berkel en Rodenrijs

Hoekwoning

Woning in stille verkoop gevonden

De aankoop van deze woning was echt speciaal. Onze klant was meteen verliefd geworden op de buurt, maar de zoektocht naar het perfecte huis verliep niet zonder uitdagingen. Bij een huis in dezelfde straat werd ze zwaar overboden, terwijl een ander huis te veel verbouwing nodig had om aan haar smaak te voldoen.

Toen ontdekten wij dat een derde woning in dezelfde straat niet verkocht was en van de markt was gehaald. We besloten contact op te nemen met de verkoopmakelaar om meer te weten te komen. Tot onze vreugde bleek dat de verkopers nog steeds geïnteresseerd waren in verkoop, maar zij stelden als voorwaarde dat de levering pas na een langere periode zou plaatsvinden. Voor onze klant was dit geen probleem, aangezien ze bereid was te wachten om haar droomwoning te bemachtigen.

Na een lang en intensief onderhandelingsproces hebben we uiteindelijk een overeenkomst bereikt die voor beide partijen gunstig was. We zijn blij te kunnen zeggen dat we onze klant hebben kunnen verrassen met haar perfecte nieuwe stekkie, precies zoals ze had gehoopt.

Dit verhaal benadrukt het belang van doorzettingsvermogen en creatief denken in de vastgoedwereld. Dankzij onze vasthoudendheid en strategische aanpak hebben we onze klant geholpen haar ideale woning in haar favoriete buurt te vinden.

Profiteer van een deskundige aankoopmakelaar: Plan een vrijblijvende afspraak

Bij het kopen van een huis is professionele begeleiding cruciaal. Onze ervaren aankoopmakelaars ondersteunen je bij elke stap van het proces, met expertise op het gebied van fundering, erfpacht, bouwkundige staat en waardebepaling. We onderhandelen doeltreffend met verkoopmakelaars om je de beste deal te garanderen. Maak nu een vrijblijvende afspraak en ervaar het gemak van je eigen aankoopmakelaar.

Afspraak maken

Bel mij voor een vrijblijvende afspraak

Interieur van een droomwoning Makelaar Rotterdam

Langejan in cijfers

240

Aangekocht

1.001

Verkocht

23

Te Koop

18

Verhuurd

Ben je op zoek naar je droomhuis in Rotterdam en omstreken?

Wacht niet langer en laat je helpen door een ervaren aankoopmakelaar van Langejan. Samen maken we jouw droomhuis werkelijkheid!

Makelaarskantoor Langejan al 155 jaar jouw vertrouwde NVM makelaar in Kralingen en de regio Rotterdam. Sinds 1867 begeleiden wij bij de aan- en verkoop van de mooiste woningen.

Contact

Makelaarskantoor Langejan
Oudedijk 25
3062 AC Rotterdam

010 – 272 00 00
info@langejan.com

BTW: NL8048.86.969.B01
KvK: 24126812

Nieuwsbrief

© 2015-2024 Makelaarskantoor Langejan