Zoeken binnen de website
Aangekochte woning Waterloostraat keuken aankoopmakelaar Rotterdam

Charmante aanwinst van onze aankoopmakelaar: Praktisch appartement in Rotterdam-Kralingen

Rotterdam - Kralingen

Portiekwoning

Succesvolle aankoop in Kralingen: Een gelijkvloers juweeltje

We hebben het voor elkaar gekregen: in een oververhitte markt een parel van een appartement aankopen voor klanten met een specifieke wens én een beperkt budget. In de gewilde wijk Kralingen, waar elk huis snel zijn weg vindt naar een nieuwe eigenaar, handelden we snel en efficiënt, waardoor onze klanten de competitie voor konder blijven en we hen konden verblijden met de sleutels van hun nieuwe thuis.

Onze kopers waren direct gecharmeerd door de unieke mix van potentie en locatie die dit appartement biedt. De praktische indeling en het ruime terras op het westen gaven hen het canvas voor hun toekomstige thuis. Ze zagen de mogelijkheid om met hun eigen handen en creativiteit een plek te creëren die niet alleen voldoet aan hun huidige behoeften, maar ook ruimte biedt voor toekomstige dromen en plannen.

De centrale ligging van de Waterloostraat maakt dit appartement tot een ideale basis. Met de Lusthoflaan om de hoek voor alle dagelijkse boodschappen, diverse eetgelegenheden binnen handbereik en het Kralingse Bos als achtertuin, konden de kopers zich geen betere plek wensen. De nabijheid van de Trompenburg Tuinen biedt een vredige ontsnapping aan de drukte van de stad, terwijl de efficiënte openbaarvervoersverbindingen hen in staat stellen om snel en gemakkelijk het stadscentrum van Rotterdam te bereiken.

Profiteer van een deskundige aankoopmakelaar: Plan een vrijblijvende afspraak

Bij het kopen van een huis is professionele begeleiding cruciaal. Onze ervaren aankoopmakelaars ondersteunen je bij elke stap van het proces, met expertise op het gebied van fundering, erfpacht, bouwkundige staat en waardebepaling. We onderhandelen doeltreffend met verkoopmakelaars om je de beste deal te garanderen. Maak nu een vrijblijvende afspraak en ervaar het gemak van je eigen aankoopmakelaar.

Afspraak maken

Bel mij voor een vrijblijvende afspraak

Interieur van een droomwoning Makelaar Rotterdam

Langejan in cijfers

240

Aangekocht

1.001

Verkocht

23

Te Koop

18

Verhuurd

Ben je op zoek naar je droomhuis in Rotterdam en omstreken?

Wacht niet langer en laat je helpen door een ervaren aankoopmakelaar van Langejan. Samen maken we jouw droomhuis werkelijkheid!

Makelaarskantoor Langejan al 155 jaar jouw vertrouwde NVM makelaar in Kralingen en de regio Rotterdam. Sinds 1867 begeleiden wij bij de aan- en verkoop van de mooiste woningen.

Contact

Makelaarskantoor Langejan
Oudedijk 25
3062 AC Rotterdam

010 – 272 00 00
info@langejan.com

BTW: NL8048.86.969.B01
KvK: 24126812

Nieuwsbrief

© 2015-2024 Makelaarskantoor Langejan