Zoeken binnen de website
Aangekochte woning Teilingerstraat aankoopmakelaar Rotterdam

Appartement in Rotterdam-Agniesebuurt aangekocht door onze aankoopmakelaar

Rotterdam-Agniesebuurt

Appartement

Jonge professional verwelkomd in stijl: Aankoopmakelaar triomfeert in het trendy Zomerhofkwartier (ZOHO)

Als aankoopmakelaar hebben we ons best gedaan om deze jonge klant te ondersteunen. Hij is een starter die na zijn HBO-opleiding HR-management is gaan werken. Na het verkrijgen van een vaste aanstelling en positieve gesprekken met de bank, hebben wij succesvol een appartement voor hem aangekocht, nog vóór het op de markt kwam. Onze inzet en expertise hebben bijgedragen aan het realiseren van zijn woonwensen en het vlotte aankoopproces.

Een levendige schakel: Het nieuwe Zomerhofkwartier

Deze succesvolle aankoop vond plaats in het hippe en nieuw te herontwikkelen ZOHO-gebied, ook wel bekend als het Rotterdamse Maakkwartier. Dit gebied, gelegen aan de rand van het centrum en op slechts 5 minuten lopen van het Centraal Station, belichaamt een unieke mix van wonen en werken. ZOHO is een bruisende plek voor en door makers in design, kunst, cultuur, media, tech, food, architectuur en urban planning. Het is een gemeenschap van pioniers die hun vakmanschap inzetten om op vernieuwende wijze zichzelf, ZOHO en de stad te versterken. Het gekozen appartement biedt niet alleen een comfortabele woonplek, maar ook toegang tot een inspirerende omgeving vol creativiteit en innovatie.

Duurzaamheid en vernieuwing

Het nieuwe Zomerhofkwartier wordt een klimaatbestendige stadswijk met nieuwe woningen en horeca. De wijk maakt een omslag van voornamelijk kantoor- en bedrijvengebied naar een combinatie van wonen en ruimte voor creatieve makers. Duurzaamheid en vergroening zijn het uitgangspunt van de vernieuwing van de wijk. Het Zomerhofplein krijgt een groene make-over en daarnaast komt er 4.000 vierkante meter aan groen openbaar dak. Ook komt er een centraal gelegen parkeervoorziening én mobiliteitshub waar deelauto’s en -fietsen kunnen worden gehuurd. De wijk wordt een levendige schakel tussen de binnenstad en het Oude Noorden.

Profiteer van een deskundige aankoopmakelaar: Plan een vrijblijvende afspraak

Bij het kopen van een huis is professionele begeleiding cruciaal. Onze ervaren aankoopmakelaars ondersteunen je bij elke stap van het proces, met expertise op het gebied van fundering, erfpacht, bouwkundige staat en waardebepaling. We onderhandelen doeltreffend met verkoopmakelaars om je de beste deal te garanderen. Maak nu een vrijblijvende afspraak en ervaar het gemak van je eigen aankoopmakelaar.

Afspraak maken

Bel mij voor een vrijblijvende afspraak

Interieur van een droomwoning Makelaar Rotterdam

Langejan in cijfers

240

Aangekocht

1.001

Verkocht

23

Te Koop

18

Verhuurd

Ben je op zoek naar je droomhuis in Rotterdam en omstreken?

Wacht niet langer en laat je helpen door een ervaren aankoopmakelaar van Langejan. Samen maken we jouw droomhuis werkelijkheid!

Makelaarskantoor Langejan al 155 jaar jouw vertrouwde NVM makelaar in Kralingen en de regio Rotterdam. Sinds 1867 begeleiden wij bij de aan- en verkoop van de mooiste woningen.

Contact

Makelaarskantoor Langejan
Oudedijk 25
3062 AC Rotterdam

010 – 272 00 00
info@langejan.com

BTW: NL8048.86.969.B01
KvK: 24126812

Nieuwsbrief

© 2015-2024 Makelaarskantoor Langejan