Zoeken binnen de website
Prinses Julianalaan 10 b te Rotterdam 3

Altijd leuk om als aankoopmakelaar met een klant de volgende stap in de wooncarriere aan te kopen

Kralingen

Bovenwoning

Goed onderhandeld voor de klant

Het is altijd een plezier om een oude klant weer tegen te komen, vooral wanneer zij enthousiast vertellen over een prachtig appartement dat ze hebben gevonden. Deze keer ging het om een schitterende woning met een adembenemend uitzicht, gelegen in de geliefde wijk Kralingen.

Het appartement stond al enige tijd te koop en de vraagprijs was al een paar keer verlaagd, wat ons de perfecte kans bood om een goede deal te sluiten. Na een grondige inspectie van de woning en een zorgvuldige analyse van de markt, hebben we besloten om het onderhandelingsproces met volle kracht aan te gaan.

Dankzij onze jarenlange ervaring en onderhandelskunde hebben we stevig onderhandeld met de verkoper. Uiteindelijk hebben we een uitstekende prijs weten te bedingen, ruim onder de marktwaarde. Het resultaat was dat we onze kopers enorm blij hebben kunnen maken met hun nieuwe woning.

Dit succesverhaal is een perfect voorbeeld van effectief strategisch onderhandelen kan zijn in de woning. Nu kunnen onze klanten genieten van hun prachtige nieuwe woning in Kralingen, wetende dat ze een geweldige deal hebben gesloten.

Profiteer van een deskundige aankoopmakelaar: Plan een vrijblijvende afspraak

Bij het kopen van een huis is professionele begeleiding cruciaal. Onze ervaren aankoopmakelaars ondersteunen je bij elke stap van het proces, met expertise op het gebied van fundering, erfpacht, bouwkundige staat en waardebepaling. We onderhandelen doeltreffend met verkoopmakelaars om je de beste deal te garanderen. Maak nu een vrijblijvende afspraak en ervaar het gemak van je eigen aankoopmakelaar.

Afspraak maken

Bel mij voor een vrijblijvende afspraak

Interieur van een droomwoning Makelaar Rotterdam

Langejan in cijfers

240

Aangekocht

1.001

Verkocht

23

Te Koop

18

Verhuurd

Ben je op zoek naar je droomhuis in Rotterdam en omstreken?

Wacht niet langer en laat je helpen door een ervaren aankoopmakelaar van Langejan. Samen maken we jouw droomhuis werkelijkheid!

Makelaarskantoor Langejan al 155 jaar jouw vertrouwde NVM makelaar in Kralingen en de regio Rotterdam. Sinds 1867 begeleiden wij bij de aan- en verkoop van de mooiste woningen.

Contact

Makelaarskantoor Langejan
Oudedijk 25
3062 AC Rotterdam

010 – 272 00 00
info@langejan.com

BTW: NL8048.86.969.B01
KvK: 24126812

Nieuwsbrief

© 2015-2024 Makelaarskantoor Langejan