Zoeken binnen de website
Aangekochte woning Kralingseweg aankoopmakelaar Rotterdam

Aankoopmakelaar verwerft perfecte flat met adembenemend uitzicht op het Kralingse Bos

Rotterdam - Kralingen

Galerijflat

Je ouders dichtbij? Perfect appartement gevonden

Vandaag was een dag vol overwinningen. We hebben een kleine flat aangekocht in het hart van Kralingen voor de ouders van een gewaardeerde klant. Het was een uitdagende taak, want de klant  wilde persé een woning dicht bij zijn eigen huis, zodat hij de zorg voor zijn ouders op zich kon nemen wanneer zij dat nodig hadden. We zijn erin geslaagd om een flat te vinden die perfect past bij de wensen van onze klant, en het leven van zijn ouders aanzienlijk zal vereenvoudigen.

Het complex is gelegen op een prachtige locatie, en de flat die we hebben gevonden past perfect bij de behoeften van onze klant en zijn ouders. Het is een plek waar ze kunnen ontspannen en genieten van hun oude dag.

Het vinden van de juiste flat voor onze klant was een uitdagende taak, maar we zijn erin geslaagd om het te doen. En dat is waar we goed in zijn; het vinden van woningen die perfect passen bij de behoeften van onze klanten. We zijn er trots op dat we onze klant hebben kunnen helpen.

Profiteer van een deskundige aankoopmakelaar: Plan een vrijblijvende afspraak

Bij het kopen van een huis is professionele begeleiding cruciaal. Onze ervaren aankoopmakelaars ondersteunen je bij elke stap van het proces, met expertise op het gebied van fundering, erfpacht, bouwkundige staat en waardebepaling. We onderhandelen doeltreffend met verkoopmakelaars om je de beste deal te garanderen. Maak nu een vrijblijvende afspraak en ervaar het gemak van je eigen aankoopmakelaar.

Afspraak maken

Bel mij voor een vrijblijvende afspraak

Interieur van een droomwoning Makelaar Rotterdam

Langejan in cijfers

240

Aangekocht

1.001

Verkocht

23

Te Koop

18

Verhuurd

Ben je op zoek naar je droomhuis in Rotterdam en omstreken?

Wacht niet langer en laat je helpen door een ervaren aankoopmakelaar van Langejan. Samen maken we jouw droomhuis werkelijkheid!

Makelaarskantoor Langejan al 155 jaar jouw vertrouwde NVM makelaar in Kralingen en de regio Rotterdam. Sinds 1867 begeleiden wij bij de aan- en verkoop van de mooiste woningen.

Contact

Makelaarskantoor Langejan
Oudedijk 25
3062 AC Rotterdam

010 – 272 00 00
info@langejan.com

BTW: NL8048.86.969.B01
KvK: 24126812

Nieuwsbrief

© 2015-2024 Makelaarskantoor Langejan