Zoeken binnen de website
Aangekochte woning Hattasingel aankoopmakelaar Rotterdam

Aankoopmakelaar Langejan helpt aankoopklanten aan de perfect passende woning

Rotterdam - Prinsenland

Eengezinswoning

Makelaarskantoor Langejan helpt gezin bij vinden van rustig en ruim huis gelegen in groene wijk Prinsenland

Als makelaarskantoor zijn we verheugd om te kunnen melden dat we recent een prachtig huis hebben aangekocht voor een gezin dat op zoek was naar meer rust en groen in Prinsenland. Na jarenlang in de drukte van de stad te hebben gewoond, wilden ze een nieuwe start maken in een rustigere omgeving, zonder concessies te doen aan de grootte en kwaliteit van hun nieuwe woning. Met onze expertise en kennis van de lokale woningmarkt hebben we het gezin kunnen helpen aan een ideaal huis dat perfect past bij hun wensen en budget. We zijn trots op de rol die we hebben gespeeld in het vinden van deze woning en wensen het gezin veel geluk en comfort in hun nieuwe huis.

Profiteer van een deskundige aankoopmakelaar: Plan een vrijblijvende afspraak

Bij het kopen van een huis is professionele begeleiding cruciaal. Onze ervaren aankoopmakelaars ondersteunen je bij elke stap van het proces, met expertise op het gebied van fundering, erfpacht, bouwkundige staat en waardebepaling. We onderhandelen doeltreffend met verkoopmakelaars om je de beste deal te garanderen. Maak nu een vrijblijvende afspraak en ervaar het gemak van je eigen aankoopmakelaar.

Afspraak maken

Bel mij voor een vrijblijvende afspraak

Interieur van een droomwoning Makelaar Rotterdam

Langejan in cijfers

240

Aangekocht

1.001

Verkocht

23

Te Koop

18

Verhuurd

Ben je op zoek naar je droomhuis in Rotterdam en omstreken?

Wacht niet langer en laat je helpen door een ervaren aankoopmakelaar van Langejan. Samen maken we jouw droomhuis werkelijkheid!

Makelaarskantoor Langejan al 155 jaar jouw vertrouwde NVM makelaar in Kralingen en de regio Rotterdam. Sinds 1867 begeleiden wij bij de aan- en verkoop van de mooiste woningen.

Contact

Makelaarskantoor Langejan
Oudedijk 25
3062 AC Rotterdam

010 – 272 00 00
info@langejan.com

BTW: NL8048.86.969.B01
KvK: 24126812

Nieuwsbrief

© 2015-2024 Makelaarskantoor Langejan