Zoeken binnen de website
Mathenersserlaan 414 te Rotterdam 1

Aankoopmakelaar denkt mee over een uitgewoonde woning transformeren tot een droomhuis

Rotterdam - West

Tussenwoning

Een andere manier van denken kan een huis ineens aantrekkelijk maken

De woning was uitgewoond, maar had potentie, vooral omdat het geschikt was om een thuiswonend kind een eigen verdieping te geven. Terwijl we door het pand liepen, bedachten we hoe we de indeling konden aanpassen om er een spectaculair huis van te maken.

Dankzij onze onderhandelingen hebben we de woning voor een goede prijs kunnen kopen, waardoor er voldoende budget overbleef om te verbouwen. Een van de meest opvallende veranderingen wordt de nieuwe achterpui, die van de keldervloer tot het plafond van de eerste verdieping zal doorlopen. Dit creëert een indrukwekkend hoge en brede keuken, vanwaar je direct de tuin in kunt lopen.

We kunnen niet wachten om te zien hoe dit unieke en vernieuwde pand er uiteindelijk uit zal zien. De transformatie belooft een combinatie van functionaliteit en esthetiek te worden, perfect voor de wensen en behoeften van de familie.

Profiteer van een deskundige aankoopmakelaar: Plan een vrijblijvende afspraak

Bij het kopen van een huis is professionele begeleiding cruciaal. Onze ervaren aankoopmakelaars ondersteunen je bij elke stap van het proces, met expertise op het gebied van fundering, erfpacht, bouwkundige staat en waardebepaling. We onderhandelen doeltreffend met verkoopmakelaars om je de beste deal te garanderen. Maak nu een vrijblijvende afspraak en ervaar het gemak van je eigen aankoopmakelaar.

Afspraak maken

Bel mij voor een vrijblijvende afspraak

Interieur van een droomwoning Makelaar Rotterdam

Langejan in cijfers

240

Aangekocht

1.001

Verkocht

23

Te Koop

18

Verhuurd

Ben je op zoek naar je droomhuis in Rotterdam en omstreken?

Wacht niet langer en laat je helpen door een ervaren aankoopmakelaar van Langejan. Samen maken we jouw droomhuis werkelijkheid!

Makelaarskantoor Langejan al 155 jaar jouw vertrouwde NVM makelaar in Kralingen en de regio Rotterdam. Sinds 1867 begeleiden wij bij de aan- en verkoop van de mooiste woningen.

Contact

Makelaarskantoor Langejan
Oudedijk 25
3062 AC Rotterdam

010 – 272 00 00
info@langejan.com

BTW: NL8048.86.969.B01
KvK: 24126812

Nieuwsbrief

© 2015-2024 Makelaarskantoor Langejan