Zoeken binnen de website
Aangekochte woning Karel Doormanstraat aankoopmakelaar Rotterdam

Aankoopmakelaar: Betaalbaar stadsappartement op toplocatie

Cool, Rotterdam

Portiekflat

Droomwoning in hartje stad toch haalbaar

Voor onze aankoopklant hebben we de ideale stedelijke droomwoning gevonden: betaalbaar, centraal gelegen en op loopafstand van zowel het Centraal Station als het Stadhuis. Een wens die in het bruisende hart van de stad tot leven kwam, waarbij de klant hoopte op het onbereikbare - een plek die zowel centraal als betaalbaar was. Langejan Makelaardij maakte dit mogelijk; een perfecte match die bewijst dat het beste wel degelijk binnen handbereik kan zijn.

Dit 3-kamer hoekappartement op de 19e verdieping, met een woonoppervlakte van ongeveer 84 m2, biedt een unieke combinatie van rust, moderniteit en een fenomenaal uitzicht op de skyline van de stad. Het lichte en open leefgedeelte, met grote raampartijen en een bijna 360 graden uitzicht, biedt een ongeëvenaarde stadservaring. De comfortabele en praktische slaapkamers maken het plaatje compleet. Met de luxe van een eigen parkeerplaats, een separate berging en alle stadsfaciliteiten binnen handbereik, biedt dit appartement een woongenot dat zijn gelijke niet kent.

Profiteer van een deskundige aankoopmakelaar: Plan een vrijblijvende afspraak

Bij het kopen van een huis is professionele begeleiding cruciaal. Onze ervaren aankoopmakelaars ondersteunen je bij elke stap van het proces, met expertise op het gebied van fundering, erfpacht, bouwkundige staat en waardebepaling. We onderhandelen doeltreffend met verkoopmakelaars om je de beste deal te garanderen. Maak nu een vrijblijvende afspraak en ervaar het gemak van je eigen aankoopmakelaar.

Afspraak maken

Bel mij voor een vrijblijvende afspraak

Interieur van een droomwoning Makelaar Rotterdam

Langejan in cijfers

240

Aangekocht

1.001

Verkocht

23

Te Koop

18

Verhuurd

Ben je op zoek naar je droomhuis in Rotterdam en omstreken?

Wacht niet langer en laat je helpen door een ervaren aankoopmakelaar van Langejan. Samen maken we jouw droomhuis werkelijkheid!

Makelaarskantoor Langejan al 155 jaar jouw vertrouwde NVM makelaar in Kralingen en de regio Rotterdam. Sinds 1867 begeleiden wij bij de aan- en verkoop van de mooiste woningen.

Contact

Makelaarskantoor Langejan
Oudedijk 25
3062 AC Rotterdam

010 – 272 00 00
info@langejan.com

BTW: NL8048.86.969.B01
KvK: 24126812

Nieuwsbrief

© 2015-2024 Makelaarskantoor Langejan