Zoeken binnen de website
Aangekochte woning Balkenstraat aankoopmakelaar Rotterdam West

Aangekocht door onze aankoopmakelaar: Bovenhuis in up-and-coming Rotterdam West

Rotterdam - West

Bovenwoning 

Geslaagd na uitbreiding zoekgebied

Gefeliciteerd! De missie is volbracht! Recent hebben we een prachtig bovenhuis voor onze klant aangeschaft in Rotterdam West. De wijk is "up-and-coming" en de locatie is gewoonweg perfect. Het bovenhuis ligt op slechts 50 meter afstand van de Schie en op een paar honderd meter van het Sparta stadion. En alsof dat nog niet genoeg was, was de woning ook nog betaalbaar! Het was een uitdaging om een woning te vinden die voldeed aan de wensen van onze klant, namelijk een twee verdiepingen tellend huis in goede staat. Na meer dan 10 bezichtigingen in Rotterdam-Noord zonder succes, hebben we besloten ons te richten op Rotterdam West. Door oplettend te zijn en onze klant van deskundig advies te voorzien, hebben we een geweldige plek gevonden waar onze klant nu volledig tevreden woont. We zijn blij dat we onze klant hebben kunnen helpen en we zijn ervan overtuigd dat ze vele jaren zal genieten van haar nieuwe woning.

Profiteer van een deskundige aankoopmakelaar: Plan een vrijblijvende afspraak

Bij het kopen van een huis is professionele begeleiding cruciaal. Onze ervaren aankoopmakelaars ondersteunen je bij elke stap van het proces, met expertise op het gebied van fundering, erfpacht, bouwkundige staat en waardebepaling. We onderhandelen doeltreffend met verkoopmakelaars om je de beste deal te garanderen. Maak nu een vrijblijvende afspraak en ervaar het gemak van je eigen aankoopmakelaar.

Afspraak maken

Bel mij voor een vrijblijvende afspraak

Interieur van een droomwoning Makelaar Rotterdam

Langejan in cijfers

240

Aangekocht

1.001

Verkocht

23

Te Koop

18

Verhuurd

Ben je op zoek naar je droomhuis in Rotterdam en omstreken?

Wacht niet langer en laat je helpen door een ervaren aankoopmakelaar van Langejan. Samen maken we jouw droomhuis werkelijkheid!

Makelaarskantoor Langejan al 155 jaar jouw vertrouwde NVM makelaar in Kralingen en de regio Rotterdam. Sinds 1867 begeleiden wij bij de aan- en verkoop van de mooiste woningen.

Contact

Makelaarskantoor Langejan
Oudedijk 25
3062 AC Rotterdam

010 – 272 00 00
info@langejan.com

BTW: NL8048.86.969.B01
KvK: 24126812

Nieuwsbrief

© 2015-2024 Makelaarskantoor Langejan