Zoeken binnen de website
Nolensstraat 35b 02 te Rotterdam 3

Aangekocht bij inschrijving dankzij een brief voor de verkoper

Blijdorp

Bovenwoning

Dankzij een liefdesbrief

Samen met moeder en dochter hebben we een aantal appartementen bekeken in de stad. Het was een spannende en intensieve zoektocht, aangezien niet elk appartement voldeed aan onze verwachtingen. Enkele appartementen waren bouwtechnisch niet in orde, waardoor we deze onmiddellijk hebben uitgesloten om verdere complicaties te voorkomen.

Tijdens de bezichtigingen hebben we aandachtig naar de makelaar geluisterd en ons marktgevoel ingezet om een goed beeld te krijgen van de waarde en potentie van de appartementen. Onze ervaring en kennis van de markt hielpen ons om in te schatten wat waarschijnlijk het winnende bod zou zijn.

Een bijzonder aspect van dit proces was de persoonlijke touch die moeder en dochter inbrachten. Ze schreven een prachtige liefdesbrief aan de verkoper, waarin ze hun enthousiasme en plannen voor het appartement deelden. Deze brief speelde een cruciale rol in het overtuigen van de verkoper om voor hun bod te kiezen, ondanks de concurrentie.

Uiteindelijk hebben we onze klant kunnen helpen om dit prachtige appartement te bemachtigen, dankzij een combinatie van strategisch bieden en een persoonlijke benadering. Het was een vreugdevolle ervaring om te zien hoe blij moeder en dochter waren met hun nieuwe woning, klaar voor een nieuw hoofdstuk in hun leven.

Profiteer van een deskundige aankoopmakelaar: Plan een vrijblijvende afspraak

Bij het kopen van een huis is professionele begeleiding cruciaal. Onze ervaren aankoopmakelaars ondersteunen je bij elke stap van het proces, met expertise op het gebied van fundering, erfpacht, bouwkundige staat en waardebepaling. We onderhandelen doeltreffend met verkoopmakelaars om je de beste deal te garanderen. Maak nu een vrijblijvende afspraak en ervaar het gemak van je eigen aankoopmakelaar.

Afspraak maken

Bel mij voor een vrijblijvende afspraak

Interieur van een droomwoning Makelaar Rotterdam

Langejan in cijfers

240

Aangekocht

1.001

Verkocht

23

Te Koop

18

Verhuurd

Ben je op zoek naar je droomhuis in Rotterdam en omstreken?

Wacht niet langer en laat je helpen door een ervaren aankoopmakelaar van Langejan. Samen maken we jouw droomhuis werkelijkheid!

Makelaarskantoor Langejan al 155 jaar jouw vertrouwde NVM makelaar in Kralingen en de regio Rotterdam. Sinds 1867 begeleiden wij bij de aan- en verkoop van de mooiste woningen.

Contact

Makelaarskantoor Langejan
Oudedijk 25
3062 AC Rotterdam

010 – 272 00 00
info@langejan.com

BTW: NL8048.86.969.B01
KvK: 24126812

Nieuwsbrief

© 2015-2024 Makelaarskantoor Langejan