Aankopen is meer dan alleen het vinden van de juiste woning!

In deze tijden met weinig aanbod en snelle transacties is het verschrikkelijk moeilijk om een huis te kopen. Wij zien dat het grootste deel van kopers die wel slagen een eigen aankoopmakelaar ingeschakeld hebben.

Neem ons als je aankoopmakelaar. In dat geval houden wij namelijk voortdurend het aanbod voor je in de gaten en krijg je dagelijks– voor Funda uit - inzage in het totale actuele aanbod van ALLE makelaars. Samen met jou bekijken en beoordelen wij vervolgens de in aanmerking komende huizen, adviseren wij je over de waarde en de bouwkundige staat en voeren wij - in nauw overleg met jou - de onderhandelingen voor de aankoop. Zo heb je snel en zonder zorgen de beste woning voor jou.

Dit gehele pakket activiteiten en onze gedegen Langejan-werkwijze blijft niet zonder resultaat, getuige de vele aangekochte woningen. Uiteraard willen wij je hierover graag nog veel meer vertellen.
 
Wij adviseren je om ons in te schakelen als aankoopmakelaar, dan heb je de grootste kans om succesvol je nieuwe huis te kopen. Als je het onderstaande formulier invult bellen we je snel.

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring