Zoeken binnen de website

Hofkwartier Rotterdam

3034 Rotterdam

€ 316.000 - 548.000 v.o.n.

Inschrijving gestart

Kenmerken

Project Hofkwartier

Tussen de Tamboerstraat en de Pijperstraat verrijst het sprankelende nieuwbouwproject genaamd Hofkwartier. Dit project omvat de ontwikkeling van 84 gloednieuwe appartementen, variërend in verschillende indelingen, tezamen met twee supermarkten. Hofkwartier wordt strategisch gepositioneerd in het hart van Crooswijk, en markeert een moderne toevoeging aan de wijk.

 • 84 appartementen
 • Balkon
 • Grote groene binnentuin
 • Parkeerplaats (te huur)
 • Aanvang bouw 2024

3 kamer appartementen

52-101 m²

2026

Crooswijk

Over de woning

11 Hofkwartier Rotterdam nieuwbouw appartementen Crooswijk Pijperstaat

Inschrijving gestart!

Groen wonen midden in de stad
Wonen in een levendige buurt omringd door water en groen, tegenover het sportieve hart van Crooswijk en dichtbij het centrum. De rijke baksteenarchitectuur, als tegenhanger van de groene oase, vormt straks een herkenningspunt van een markant gebouw met 84 appartementen, direct tegenover het Schuttersveld. Een plek waar jong en oud samenkomen en Crooswijkers elkaar ontmoeten. Welkom in Hofkwartier.

Omschrijving

Hofkwartier Rotterdam

Diverse en aantrekkelijke woonomgeving
Hofkwartier telt in totaal 84 appartementen, variërend van ca. 58 tot 100 m2, verdeeld over vijf woonlagen. De diversiteit in types, groottes en indeling maakt Hofkwartier aantrekkelijk voor iedereen. De gevarieerde groene omgeving vormt de centrale plek om buiten te genieten en elkaar te ontmoeten. Een plek waar de hectiek van de stad achterwege wordt gelaten en u thuiskomt in uw eigen moderne, groene oase.

Kenmerken

 • BENG gebouwd dus voorlopig energielabels A++
 • Parkeerplek te huur, laadinfrastructuur aanwezig
 • Alle appartementen voorzien van een balkon
 • Winkels letterlijk om de hoek
 • Tram naast het gebouw
 • Grotendeels kunststof kozijnen, dus weinig schilderwerk
 • Grote groene binnentuin.

Buurt:

Crooswijk

Natuurlijk in de stad
Tussen de Tamboerstraat en de Pijperstraat wordt plaats gemaakt voor Hofkwartier; 84 appartementen in diverse samenstellingen en 2 supermarkten, centraal gelegen in Crooswijk. Een authentieke volksbuurt waar bewoners samenkomen of genieten van de rust dat het water en groen brengt. Het bruisende Rotterdamse centrum en rustgevende Kralingse Plas zijn dichtbij gelegen, waardoor bewoners van Hofkwartier genieten van het beste van twee werelden.

Huis kopen? Neem uw eigen NVM-makelaar mee!
Deze informatie is geheel vrijblijvend, uitsluitend voor geadresseerde bestemd en niet bedoeld als aanbod. Deze informatie is met zorg samengesteld, voor de juistheid ervan kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Deze informatie is slechts een uitnodiging tot het doen van een aanbod en onder voorbehoud van gunning.

Ook je huis succesvol verkopen?
Makelaar Langejan gespecialiseerd in de aan- en verkoop van woningen in de regio Rotterdam

Verkoop je woning met succes. Nodig ons uit voor een gratis waardebepaling en verkoopadvies op maat. Ontdek onze werkwijze voor een succesvolle verkoop van jouw huis!

Straatwijs

Pijperstraat: Herinnert aan de 'pijpers' of piccolospelers bij het Korps Mariniers, die op het in de buurt gelegen Exercitieveld (Schuttersveld) hun oefeningen hielden.

Wijkthema:
Deze naam ligt in de buurt Oud Crooswijk. Het wijkthema is Mariniersterrein.

Jij hebt je droomhuis gevonden! Alleen moet je jouw huis nog verkopen. Wat doe je?

Verkoop je huis met succes. Nodig ons uit voor een vrijblijvend gesprek bij jou thuis en ervaar zelf de voordelen van het kiezen voor ons gerenommeerde kantoor als jouw verkoopmakelaar in Rotterdam en omstreken.

Op zoek naar jouw droomhuis in Rotterdam en omstreken? Lukt het niet om het te vinden?

Overweeg dan om een ervaren NVM aankoopmakelaar van Langejan in te schakelen. Onze makelaars kennen Rotterdam en omgeving als geen ander en kunnen je helpen bij het vinden van de perfecte woning.

Sleutelhanger sleutel droomwoning aankoopmakelaar Langejan
Is dit jouw nieuwe droomhuis?
Plan een bezichtiging
Voorkeursdag *
Voorkeursdagdeel *
Hele dag
's ochtends
's middags
Jouw gegevens:
Aanhef *
De heer
Mevrouw
Familie
Overig
Niet opgegeven

Makelaarskantoor Langejan al 155 jaar jouw vertrouwde NVM makelaar in Kralingen en de regio Rotterdam. Sinds 1867 begeleiden wij bij de aan- en verkoop van de mooiste woningen.

Contact

Makelaarskantoor Langejan
Oudedijk 25
3062 AC Rotterdam

010 – 272 00 00
info@langejan.com

BTW: NL8048.86.969.B01
KvK: 24126812

Nieuwsbrief

© 2015-2024 Makelaarskantoor Langejan